Прошу поради у тих, у кого свій бізнес або працює в цій сфері, чи можна використовувати СРМ-систему для збору даних про клієнтів, якщо немає IP-телефонії, чи потрібно оформляти ІП для установки?
Користування СРМ-системою
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-05-30 10:31:03
Можна знайти в інтернеті інформацію на цей рахунок, витративши небагато часу. Ми вже давно користуємося crm системою, повністю задоволені. Результати класні. обов'язково спробуйте
Поделиться32021-05-30 10:32:21
Думаю, що таке питання вам краще задати фахівцям, які працюють з цією системою. Я неодноразово чула, що там багато різних нюансів є, в яких потрібно розбиратися, щоб потім не було проблем
Поделиться42021-05-30 10:33:52
Я вам скажу так, щоб користуватися CRM-системою https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php мати офіційний статус підприємця, звичайно ж, не обов'язково, подивiться умови и що це таке на сайтi.
Наявність IP-телефонії теж необов'язкова вимога, але вона б допомогла, якщо у підприємства більше 100 клієнтів в день. Якщо бізнес у вас зовсім невеликий, і покупців небагато, всі дзвінки ви можете здійснювати вручну. Система буде вам просто підказувати, як і в який час це краще робити.
Це стосується як гарячих, таких і холодних дзвінків.