Форум Украины: новости, знакомства, общение на любые темы!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Кредит онлайн

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хлопці якщо у мене кредитна історія ну прям взагалі погана, мені у всіх банках відмовили видавати кредит, а все через те що я машину втопив і не зміг виплатити кредит по ній.

0

2

М-да історія не з приємних але якщо ти не платиш за кредитами то вірно, вони завжди загальну базу неплатників ведуть і відмова тоді в банку стовідсотково.

0

3

Ось що я і кажу, що у всіх банках відмовили, що з цим робити тепер проблема. Я так і зрозумів що вони мою кредитну історію по всіх банках розіслали.

0

4

Та не переживай адже сервісів онлайн багато він тобі без проблем видадуть кредит і з твоєю поганою історією. Наприклад з поганою кредитною історією онлайн кредит https://soscredit.ua/uk в цьому сервісі без проблем тобі видадуть. У мене там знайомий брав коли сусідів потопив, у нього труби зірвало і в підсумку всіх сусідів затопив а на ремонт грошей не було. Ось таким чином і викручувався.
А кредитна історія у нього погана ще зі студентських років була. Він пів року кредит свій не гасив, потім така сума набігла пристойна. Ти до речі не затягуй з цим теж. Намагайся вчасно виплачувати.

0

Сервис форумов BestBB © 2016-2025. Создать форум бесплатно | Поддержать сервис